Het Zoom Hotel, een uitzonderlijke locatie in het bovenste deel van de stad, in een rustige buurt, op slechts 50 meter van de trendy Louizalaan, op 10 minuten lopen van de Zavel, de Koning Park en de Grote Markt van Brussel. Dit boetiekhotel heeft 37 kamers in een gezellige industriële stijl. Het is gebaseerd op een concept van participatieve fotografie. In elke zaal hangt een unieke foto van Brussel, genomen door een kunstenaar. Het Zoom Hotel biedt alle comfort van een modern 4-sterrenhotel.

Onze grootste kamers hebben hemelbedden, kingsize of twinbedden en een sofa voor uw comfort, waardoor tot 4 personen kunnen worden verwelkomd. Op de begane grond wordt ’s ochtends in de lobby een gastronomisch ontbijt geserveerd. Van ’s middags tot middernacht biedt de terrasbar slowfood snacks, een natuurlijke wijnkaart en Brusselse ambachtelijke bieren. Tot slot zijn er voor uw comfort enkele parkeerplaatsen voor het hotel beschikbaar.

 Zoom hotel

 • 37 kamers gelegen op 50 meter van de trendy Louisalaan, vol leuke winkels en restaurants, en op 10 minuten van de Grote markt.
 • Stedenbouwkundig ontwerp, participatieve fotografie
 • Belgisch bier en wijn bar & uitzonderlijke chocolade 
 • Gastronomisch ontbijt – continentaal buffet
 • Rustig terras, parkeerplaats op aanvraag, Receptie open 24/24
 • Tuin / terras, parking beschikbaar op aanvraag, Receptie open 24/24
 • Gratis WiFi in alle kamers
 • Familiekamers beschikbaar, en 1 kamer toegankelijk met een rolstoel
 • Rookvrij hotel

 

Over de kamers

37 kamers met een gezellig industrieel ontwerp op basis van een participatief fotografieconcept en gelegen in de bovenstad, op enkele straten van de Louizalaan en de Grote Markt in Brussel.

Bar Terrace

  Fabian, de eigenaar van de Zoom is een fanaat van goed eten en drinken. Elke dag van 12 uur ’s middags tot middernacht biedt de Zoom’s Bar & Terrace u een menu van kleine slow-food gerechten, een lijst van natuurlijke wijnen en Brusselse ambachtelijke bieren. U vindt er de fijnste lambiek van de brouwerij Cantillon. Dit is ook de plaats waar de feestelijke Chef et Couette maaltijden plaatsvinden!

  Contact

   Zoom Hotel, rue de la Concorde 59 – 1000 Brussel
   Email: info@zoomhotel.be
   Phone: + 32 2 515 00 60
   Fax: +32 2 503 35 19
   Facebook: facebook.com/zoomhotel

   Localisatie

   Reservatie

   Reserveer rechtreeks aan de beste prijzen.